Diensten

De diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn:

 • Nationaal sneltransport
  Levering binnen 24 uur
 • Spoed service
  Dezelfde dag afleveren binnen Nederland
 • Internationaal sneltransport
  Leveringen binnen Europa
 • Pallet Xpress
  Levering binnen 24 uur van 1 of maximaal 2 pallets
 • Chauffeursdiensten
  Transport willen uitvoeren met uw eigen auto, bus of bakwagen,wij leveren u een chauffeur

Voor nationaal- en internationaal sneltransport worden parkeer-, veerpond-, tolkosten en eventuele daarbij horende wachttijden aan u doorberekend, evenals de mogelijke wachttijden bij het laden en/of lossen van goederen of douaneformaliteiten. Voor het laden en/of lossen van de goederen is 15 minuten wachttijd/ laad- en lostijd in ons tarief inbegrepen.

Voor nationaal- en internationaal sneltransport in het weekend wordt een toeslag van 50% berekend en op feestdagen wordt een toeslag van 100% berekend op het km tarief, wachttijdtarief en chauffeursdienstentarief. Voor nachtritten (00.00u.-06.00u) berekenen wij een toeslag van 50% op het km tarief / wachttijdtarief.

Over de gereden kilometers berekenen wij een brandstoftoeslag. Deze toeslag wordt maandelijks aangepast aan de op dat moment geldende brandstofprijzen.

U krijgt bij onze bezorgdiensten altijd na aflevering van de goederen een ontvangst bevestiging met naam en handtekening van de persoon die de goederen in ontvangst heeft genomen.

Al onze diensten worden uitgevoerd met inachtneming van de volgend voorwaarden: Nationale diensten: De Algemene Vervoers Condities (AVC laatste versie) Internationale diensten: Het verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg (C.M.R.).